Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Bandırma'da Hemşireler Haftası” kutlandı

Bandırma

Hemşireler Haftası” kutlamaları Bandırma'da da başladı. Kutlamalara Bandırma'daki Özel Hatem Anadolu Sağlık Meslek Lisesi de katılıyor. Öğrenciler, Cumhuriyet alanında Atatürk anıtına çelenk koyup, saygı duruşunda bulunarak, İstiklal Marşı'nı okudul

Hemşireler Haftası” kutlamaları Bandırma'da da başladı. Kutlamalara Bandırma'daki Özel Hatem Anadolu Sağlık Meslek Lisesi de katılıyor. Öğrenciler, Cumhuriyet alanında Atatürk anıtına çelenk koyup, saygı duruşunda bulunarak, İstiklal Marşı'nı okudular. Ardından konuşan okul müdürü Levent Tavgaç, şunları söyledi:
Özel Hatem Anadolu Sağlık Meslek Liseleri olarak mutluluğun ve kaliteli bir yaşamın olmazsa olmazı olan sağlığın önemini bilerek en başarılı sağlıkçıları yetiştirmek amacıyla yola çıktık. Donanımlı sınıflarımız ve kaliteli eğitim kadromuzla nitelikli, aranılan, millî ve evrensel değerleri benimsemiş, yüreği insan sevgisiyle dolu, topluma sağlık hizmeti sunmanın heyecanını duyacak hemşire ve acil tıp teknisyeni yetiştirmek için ilk adımı atmanın sevinç ve heyecanını duyuyoruz. Yılmadan, özveriyle gece-gündüz demeden görev yapan tüm hemşirelerin ve sağlık görevlilerinin gününü kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyor, görevleri sırasında şehit olan tüm hemşire ve sağlık görevlilerimize rahmet diliyor, aziz ruhları önünde saygıyla eğiliyorum.”
Öğrenciler, ardından kent içinde yürüyüş yaptılar.
Habar : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı